Újbudai Dekameron

Újbudai Dekameron

Archiválunk, archiválunk

2020. augusztus 25. - Zsolti bácsi

Cyprinus Carpio munkahelye Verbex Aries lakásával pontban szemben, kínálkozó rálátással helyezkedik el. Főleg estefelé, mikor villany gyúl a kis szobában, mivel a monitort csak bozontos, bár kopaszodó feje takarja, látható mit bámul éppen. És minden reakciója a látottakra.
 V. Aries többször kipillant az ablakon, hátha valami csibészségen kapja az óvatlan C. Carpiót, még fényképezőgépét is készenlétbe helyezi megörökítendő a dolgokat.
 CC láthatóan unatkozik, szörfölget a neten, ásítozik. VA-nak nem is kell sokáig várnia, egyszer csak a hatalmas, széles vásznú képernyőn a teljes felületet betöltő, hatalmas női fenék lesz látható, ahogy mozog fel-le ütemesen. VA előkapja a fotómasinát, és felajzott érzékekkel szintén ütemesen kattogtat. Gondolatai frissen cikáznak: „Felhasználhatnám ellene! Á, nem, nem, minek? Kitehetném Facebookra! Rengetegen lájkolnák! Á, nem szabad, úgyis letiltaná. Megmutatom a barátaimnak, jókat röhögünk rajta!” Ez utóbbiban maradt magával, és büszkén tette fel számítógépére a zsákmányt.
 Másnap a munkahelyén, egyedül a szobájában arra gondol, ő még sosem próbált ilyesmit, pedig egyre izgalmasabbnak tűnik a tiltott játék. Bárki bármikor bejöhet. Azaz nem, kopogni szoktak az ajtaján. Ez befészkeli magát a koponyájába, és nem hagyja békén egész nap. Otthon aztán elengedi magát, rácuppan a net bugyraiból előhalászott különleges pornó oldalakra. Furcsa, de nem különleges ízlése van, mióta édesanyja kegyetlenül elfenekelte egyszer, mikor meglátta, hogyan könnyít magán.
 Következő nap egyre nő benne a feszültség, nem bír a munkájára koncentrálni, bal keze minduntalan a nadrágjához téved, jobb keze ujjai görcsösen szorítják az egeret, ami szinte magától kapcsol a jól ismert URL címre. És itt van! A rutin mozdulatok maguktól elindulnak, teljesen belefeledkezik az akcióba, átadja magát a végzetes örömöknek.
 Hogy mitől végzetesek ezek az örömök? Egy hét múlva CC, aki szürke közlegénye egy internetes zsaroló maffiának, többek közt VA-nak is levelet küld munkahelyi laptopjára a következő szöveggel:
„Hacker vagyok, kihasználtam egy súlyos biztonsági rést a gépeden, és bejutottam. Kémprogramot telepítettem rá, a jelszavad: 123Cirmos. A program bekapcsolta a kamerádat, és rögzítette, ahogy pornót nézel. Lebuktál, így fizetned kell! 72 órád van, hogy fizess nekem, különben elküldöm a videót a maszturbációddal az összes barátodnak, rokonodnak és munkatársadnak! Az e-mail-listád és a Facebook ismerőseid is megvannak! Az osztott videón balra látni, hogy mit néztél, jobbra pedig te vagy látható. Nagyon perverz! Ha azt szeretnéd, hogy töröljem, és titokban tartsam, akkor közvetlenül küldj nekem 500.000 HUF-ot (0.342384 BTC) erre a Bitcoin címre: 38tBP8HB26piWGnn689pMHQ56jn50LKopU (másold, és illeszd be).
Ne próbálj meg csalni! Amint megnyitod ezt az e-mailt, tudni fogom, hogy kinyitottad! Ez a Bitcoin cím csak hozzád kapcsolódik, így tudni fogom, hogy elküldted a megfelelő összeget. Teljes fizetés esetén eltávolítom a szoftvert.
Névtelen Hacker”
 VA arca mészfehérré halványul, eszébe se jutott, hogy át akarják verni. Idegesen néz utána a Bitcoin utalásnak, és nehéz szívvel bár, de megteszi, amit a zsaroló kér, reszketve, hogy az nem hagyja annyiban a dolgot. Hol a biztosíték, hogy törli a csúfságot?
 CC unottan ül a monitor előtt, azt figyeli, ki fizetett. Átlagban heti egyszer valaki biztosan lépre megy, az ő gépéről törölni kell a szoftvert, viszont az anyagot menteni kell.

Konstanza I.

dekameron.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ujbudaidekameron.blog.hu/api/trackback/id/tr3316176668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása