Újbudai Dekameron

Újbudai Dekameron

Újbudai Dekameron Könyvklub

2022. január 20. - Zsolti bácsi

2022_01_akh_ujbudai_dekameron_konyvklub_event_cover.jpg

2022. január 18-án megalakult az Újbudai Dekameron Könyvklub amelynek tagjai minden hónapban elolvasnak egy kijelölt könyvet, amelyet a következő összejövetelen megbeszélhetnek egymással.
 
Az Újbudai Dekameron Könyvklub első összejövetelén az alábbi működési szabályokat alakítottuk ki:
  • A könyvklub minden hónap harmadik keddjén 18 órai kezdettel tartja az összejöveteleit az Albertfalvi Közösségi Házban (1116 Budapest, Gyékényes utca 45-47.).
  • Nem csak offline, hanem online is részt lehet venni a klub életében az Újbudai Dekameron fb-csoportban.
  • Mindenevők vagyunk, így nincs meghatározott irányvonalunk, azaz bármilyen műfajú, kortárs vagy klasszikus könyveket is olvasunk.
  • Egy-egy könyvet úgy választunk ki, hogy a könyvklub minden összejövetelén három címet ajánlunk, amelyekre az Újbudai Dekameron fb-csoportban lehet szavazni. S így legközelebb a legtöbb szavazatot kapó könyvet fogjuk elolvasni, amelyet az fb-csoportban is megosztunk.
  • Az aktuális könyvről beszélgetni, kérdéseket feltenni, véleményt alkotni online is lehet az Újbudai Dekameron fb-csoportban, amelyeket az offline összejövetelünkön is figyelembe veszünk és megvitatunk.
  • Természetesen minden érdeklődőt személyesen is várunk az összejöveteleinken az Albertfalvi Közösségi Házban!
    Szentimrei Zsolt

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujbudaidekameron.blog.hu/api/trackback/id/tr4716819682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása